Menu Sluiten

Openbare vergadering I – Individualisme en de Bijbel

Het Hertog Jan is weer uit de fles: het verenigingsleven binnen Emèt Qenee is alweer een tijdje gaande. Dit jaar zullen er weer vier Openbare Vergaderingen worden georganiseerd waarbij we hopen na te denken over het thema ‘Tijdgeest’.

D.V. dinsdag 29 oktober zal de eerste Openbare Vergadering plaatsvinden waarbij dit thema aan bod komt. Deze avond zal het volgende subthema centraal staan: ‘Individualisme en de Bijbel’. Is het verkeerd om individualistisch te zijn? Hoe individualistisch mag men zijn volgens de Bijbel? Hoe heeft individualisme effect op de relatie met God? Met elkaar zullen we nadenken over deze vragen.

De spreker voor deze avond is meneer N. van der Voet. Hij is verbonden aan de christelijke hogeschool Ede.

De lezing begint om 19:30 in het gebouw van de GKV te Tilburg (Diederikdreef 14). Iedereen is van harte uitgenodigd om deze lezing bij te komen wonen! Aanmelden kan door een mail te sturen naar pubcie@emetqenee.nl.

 

 

eqlogo