Menu Sluiten

Introductiedagen Emèt Qenee

Het aftellen is begonnen: 22 en 23 augustus vinden de introductiedagen van Emèt Qenee weer plaats! In twee dagen zullen we de studentenvereniging in een notendop gaan beleven: Bijbel kringen, samen eten, sporten, een lezing en natuurlijk borrelen!

Voor (aankomende) studenten die op zoek zijn naar een hechte christelijke studentenvereniging in Tilburg of Eindhoven zijn deze introductiedagen het ideale moment om te ontdekken wat Emèt Qenee te bieden heeft.

De introductie zal van donderdagochtend tot vrijdag vroeg in de middag duren, voor overnachting wordt vanzelfsprekend gezorgd. Mocht je door omstandigheden maar bij een bepaald deel aanwezig kunnen zijn, is dit verder geen probleem.

Voor de aanmelding en verdere vragen kun je terecht bij: pubcie@emetqenee.nl

Verdere details over het programma zullen ook te zijner tijd via dit email adres worden verstrekt.

WhatsApp Image 2019-07-06 at 8.40.52 PM