Menu Sluiten

Kennismakingsavond 2019

Hoop je komend studiejaar in Eindhoven of Tilburg te komen studeren? Ben je op zoek naar een kei-gezellige christelijke studentenvereniging die bij jou past?  Kom dan donderdag 20 juni kennismaken met Emèt Qenee!

Vanaf 18.00 uur ben je welkom voor een maaltijd in de Evangelisatie post van de Gereformeerde Gemeente in Tilburg (Offenbachstraat 105). Deze maaltijd zal worden opgevolgd door een sing-in en een korte uitleg over wie wij zijn. Na een kennismakingsspel zal de avond afgesloten worden met een borrel. Verder ben je, als geen zin hebt na de avond weer terug naar huis te reizen, van harte uitgenodigd te blijven slapen in een van onze dispuuthuizen in Tilburg, voor de volledige studentenervaring.

Aanmelden voor de kennismakingsavond kan door een mail te sturen naar pubcie@emetqenee.nl. Voor verdere vragen kun je ook bij dit adres terecht.

Poster EQ kennismakingsavond