Menu Sluiten

Openbare Vergadering I – Waar is God in onze tijd?

Het nieuwe collegejaar van Emèt Qenee is weer volop van start gegaan. Dit jaar zullen er weer vier Openbare Vergaderingen worden georganiseerd waarbij we hopen na te denken over het thema ‘God en satan’.

D.V. dinsdag 6 november zal de eerste Openbare Vergadering plaatsvinden waarbij dit thema aan bod komt. Deze avond zal de volgende vraag centraal staan: ‘Hoe kunnen we God tegenwoordig nog zien?‘. Waar is God in onze tegenwoordige tijd? Waarom laat Hij bijvoorbeeld het kwaad toe? En hoe kunnen we onderscheid zien in het werk van God en het werk van de duivel?

De spreker voor deze avond is meneer de Raaf. Hij is arts geweest en momenteel studeert hij aan de Theologische school.

De lezing begint om 20:00 in het gebouw van de Gereformeerde Gemeente te Eindhoven (Plaggenstraat 57). Iedereen is van harte uitgenodigd om deze lezing bij te komen wonen! Aanmelden kan door een mail te sturen naar pubcie@emetqenee.nl.