Menu Sluiten

Nieuws

Vrijblijvend ontmoeten!

Altijd al eens willen weten hoe het er nu echt aan toegaat op een studentenvereniging? Dan ben je nu op het juiste adres! Iedere dinsdagavond vinden er activiteiten plaats met een divers karakter. Voorbeelden hiervan zijn: Bijbelkringen, studiekringen, lezingen en vergaderingen. Een activiteit wordt vooraf gegaan door een maaltijd, waarbij er volop de gelegenheid is om de contact te maken met nieuwe mensen en natuurlijk ook de contacten te onderhouden.

Binnenkort staan er ook weer een aantal activiteiten op de agenda die een goede gelegenheid bieden om kennis te maken met Emèt Qenee en haar leden. Volgende week, 23 oktober, zullen er weer studiekringen plaatsvinden. Voor nieuwe leden vindt er een zogeheten eerstejaarskring plaats. Deze kring maakt mensen wegwijs binnen de vereniging, onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere grondslagen, mores, geloof en wetenschap.

Op 30 oktober wordt er een lezing gehouden die als thema ‘Augustijnse spiritualiteit’ heeft waarvoor je ook van harte uitgenodigd bent. Wil je je aanmelden voor deze lezing of een keer meekijken met een van de andere activiteiten of meer informatie ontvangen over onze vereniging? Schroom dan niet en neem contact op met intro@emetqenee.nl!

We hopen je snel een keer te ontmoeten!