Weekenden

Op Emèt Qenee hebben we ook heel gezellige weekenden. Een weekend is een combinatie van gezelligheid, ontspanning en verdieping. We doen ontspannende activiteiten met elkaar, doen gezamenlijk bijbelstudie, en je moet de borrels natuurlijk niet vergeten!

We hebben verschillende soorten weekenden. We hebben stadsweekenden, BK-weekenden, verenigingsweekenden, en weekenden met andere disputen.

Bij een stadsweekend gaan we een stad onveilig maken, het huis waar we logeren onveilig maken, en elkaar het vuur aan de schenen leggen met de discussies. Al met al een nog rustig weekend dus…

Bij Bk-weekenden ga je met de bijbelkringgroep gezellig een weekendje weg. Vaak gebeurt dit aan het eind van de Bk-periode, als afsluiter, maar vooraf om elkaar goed te leren kennen is natuurlijk ook een idee!

We hebben elk jaar 2 soorten verenigingsweekenden, het voorjaarsweekend en het najaarsweekend, die, wat je misschien al had geraden, resp. in het voorjaar en het najaar worden gehouden. Het zijn heel gezellige weekenden waar we naar een gezellig oord gaan, om te ontspannen, bijbelstudie te doen, een bonte avond houden, Schrobbelèr drinken, niet slapen, en ga zo maar door. Soms wordt zo’n weekend ook samen met een ander dispuut van de CSFR georganiseerd!

Al met al heel erg gezellig, ontspannend en verdiepend! Weer een reden om lid te worden van Emèt Qenee!!