Weekenden

Op Emèt Qenee hebben we ook heel gezellige weekenden, die een combinatie zijn van van gezelligheid, ontspanning en verdieping. We doen ontspannende activiteiten met elkaar, doen gezamenlijk bijbelstudie, en we vergeten de borrels natuurlijk niet!

We hebben verschillende soorten weekenden: BijbelKring-weekenden en verenigingsweekenden (stads-, najaars- en voorjaarsweekend).

Tijdens een stadsweekend verblijven we met (een groot gedeelte van) de vereniging in een van de twee dispuuts-steden (Eindhoven of Tilburg), en bivakkeren we vaak in huizen van de leden zelf. Er wordt vaak lekker geborreld, er worden spellen gedaan, we doen een Bijbelstudie en we zorgen er vooral voor dat we gezamenlijk goed kunnen ontspannen.

Tijdens Bijbelkring-weekenden ga je met de bijbelkringgroep gezellig een weekendje weg. Vaak gebeurt dit aan het eind van de Bk-periode, als afsluiter, maar het kan ook vooraf om elkaar goed te leren kennen. Meestal gaat een BK (Bijbelkring) naar een dispuutshuis in een andere stad, zodat de kring even lekker op elkaar aangewezen is en dit de banden goed versterkt.

Daarnaast hebben we elk jaar het voorjaarsweekend en het najaarsweekend, die, wat je misschien al had geraden, resp. in het voorjaar en het najaar worden gehouden. Het zijn heel gezellige weekenden waar we naar een oord (bijvoorbeeld een kamphuis of een kampeerboerderij) gaan, om te ontspannen, bijbelstudie te doen, een bonte avond houden, whiskey te drinken, niet te slapen, naar een lezing te luisteren, kerkdiensten te bezoeken en ga zo maar door. Gezelligheid ten top!

Al met al heel erg gezellig, ontspannend en verdiepend! Weer een reden om lid te worden van Emèt Qenee!!

IMG_20180512_233141635_LLWhatsApp Image 2018-10-22 at 11.47.52 (1)