Wat is Emèt Qenee?

Wij zijn een gezellige, Gereformeerde studentenvereniging in Eindhoven en Tilburg en zijn aangesloten bij de landelijke C.S.F.R.. De C.S.F.R zit in 8 andere studentensteden en staat voor Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato, wat weer ‘Vereniging voor Studenten, op Reformatorische Grondslag’ betekent. Emèt Qenee is een kleine studentenvereniging met ongeveer 25 leden. We verdiepen ons in dat wat God ons wil vertellen door middel van de Bijbel, andere schrijfsels of mensen en de maatschappij om ons heen. Daarom organiseren we Bijbel- en studiekringen die garant staan voor bezinning met elkaar.

Maar Emèt Qenee is meer dan studeren alleen natuurlijk. Gezelligheid en vriendschappen geven kleur aan de vereniging. Dit zijn niet alleen informele contacten. Ook tijdens borrels, maaltijden en weekenden weten we als christelijke studenten in dezelfde steden elkaar te vinden. Om de sfeer te proeven zou je eens op de fotopagina kunnen kijken.

Studeer je in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Breda dan is Emèt Qenee iets voor jou. Kijk snel wanneer de introductie voor nieuwe eerstejaars dit jaar plaats zal vinden en meld je aan! Of kom een keer op dinsdagavond langs, dit is onze verenigingsavond. Zo, klinkt goed he? Maar om je helemaal te overtuigen, hebben we alle voordelen van het lidmaatschap maar even op een rijtje gezet. Bekijk ze hier. »»

Sintersjaars

Sintersjaars