Op kamers

Ben je van plan in Tilburg of Eindhoven te gaan studeren, maar is het te ver om heen en weer te reizen en zoek je daarom een kamer? Of studeer je al in één van deze twee steden en heb je besloten op kamers te gaan wonen?

Dat is een goede keuze. Tilburg is namelijk de goedkoopste studentenstad van Nederland! En Eindhoven staat op de 3e plaats van goedkoopste steden. Dat blijkt uit onderzoek van www.studerengeldbeheren.nl en is hieronder te zien:

Dus nog een reden om in Tilburg of Eindhoven te komen studeren!

De eerste stap is al gezet. De tweede stap is dan het vinden van een kamer in één van deze twee steden. Als christelijke student wil je natuurlijk graag in een huis wonen met andere christelijke studenten. Met deze tweede stap willen we je als vereniging graag helpen. Dit kunnen wij doen door je in contact te laten komen met studentenhuizen waarin nog een kamer vrij is.

Als vereniging beschikken wij over twee dispuutshuizen. in Tilburg, waar regelmatig kamers vrijkomen. Meer informatie over deze huizen vind je hier. In Eindhoven hebben wij geen dispuutshuizen, maar we hebben wel contactgegevens van andere christelijke studentenhuizen waar je een plek in kunt krijgen.

Als je graag een plek in een van onze dispuutshuizen wilt, of als je wilt dat wij je helpen met het vinden van een andere kamer, kan je een e-mail sturen naar pubcie@emetqenee.nl.