Kennismaken

Naast je studie, valt er als student van alles en nog wat te ondernemen. Een van deze activiteiten kan het actief lidmaatschap van een studentenvereniging zijn.

Het aanbod van studentenverenigingen waar je lid van kunt worden is groot. Om een juiste keuze te maken is het daarom erg belangrijk om echt kennis te kunnen maken met een vereniging voor je besluit lid te worden.

Bij Emèt Qenee is het mogelijk geheel vrijblijvend kennis te maken met de vereniging. Dit kan door een keer een Bijbelkring een studiekring een lezing of iets anders bij te wonen. Deze activiteiten vinden vooral plaats op dinsdagavond.

Daarnaast organiseert Emèt Qenee elk jaar een Kennismakingsavond. Deze avond vindt vlak voor de zomervakantie plaats, namelijk op 22 juni 2017. Deze avond vormt een mooie kans om beter kennis te maken met de vereniging, de leden te ontmoeten, en vooral om te ontdekken dat het erg gezellig is!

Wil je een keer een activiteit bijwonen, meer informatie ontvangen over onze studentenvereniging en de activiteiten die plaats vinden, of je gewoon alvast opgeven voor de Kennismakingsavond, dan kun je e-mail sturen naar pubcie@emetqenee.nl.