Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website!

Wij, leden van de studentenvereniging Emèt Qenee, dispuut van de C.S.F.R., vinden het altijd leuk om nieuwe mensen te ontvangen. Op dit moment zijn we een vereniging die tegen de dertig leden heeft. Er vinden wekelijks activiteiten plaats, deze hebben een divers karakter. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Bijbelkringen, studiekringen, borrels, vergaderingen en lezingen. Het is leuk en goed om met elkaar te eten, een activiteit bij te wonen of gewoon gezellig met elkaar bij te kletsen.

De dinsdagavonden worden niet alleen gekenmerkt door gezelligheid maar ook door verdieping. Zo staan er binnenkort weer bijbelkringavonden en studiekringen op het programma. Tijdens de Bijbelkringen behandelen we nu de brieven van Petrus. Zou je hier meer over willen weten en ook een keer een kring hierover willen bijwonen? Neem dan contact op met intro@emetqenee.nl! Ook voor andere vragen of meer informatie kan je contact opnemen met dit mailadres!

Een andere interessante activiteit, en tevens een goede binnenkomer is wellicht de komende lezing. Deze zal op 9 oktober plaatsvinden. Nieuwsgierig geworden? Schroom niet en neem contact op!

We hopen je snel een keer te ontmoeten!


Plaats een reactie